Sensommeren 2020

Vores historie

PALM Copenhagen blev grundlagt i sensommeren 2020 af Bettina Balling og Anne Charlotte Glahn ud fra et princip om, at håndsprit ikke behøver at være kedeligt og ildelugtende, men godt kan være æstetisk og indbydende, uden at gå på kompromis med indhold og emballage. Desuden var det et krav, at håndspritten er dansk produceret.

Udvalgte ingredienser

Fra beslutningen om at skabe firmaet, til første ordre var i hus, gik blot 14 dage, og vores rejse siden da har været en stor succes. I dag har vi langt flere kunder, end vi have regnet med en sommerdag i Rågeleje, hvor vores eventyr begyndte. Vi har fra første dag været opmærksomme på vigtigheden af tæt samarbejde med vores danske fabrik, med hyppige besøg og sparring vedrørende produktudvikling, så det endelige resultat opfylder vores og myndighedernes strenge krav. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for sine positive egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige duft. Håndspritten er testet meget velegnet til sart og sensitiv hud.

Ejer af PALM Copenhagen

Anne Charlotte Glahn

“Jeg har arbejdet i mere end 30 år som tandlæge og har brugt håndsprit hver eneste dag. Jeg ved hvor vigtigt det er, at spritten er desinficerende og samtidig fugtgivende, så man ikke udvikler eksem eller hænderne tørrer ud.”
Ejer af PALM Copenhagen

Bettina Balling

“I starten af Covid-19 pandemien købte man det håndsprit man kunne få, noget var meget ildelugtende, andet decideret ulovligt. Rigtig mange, især de udenlandske produkter, overholder stadig ikke alle lovkravene til indhold og skiltning. Vi vil gøre det bedre. Vi har derfor udviklet et 100% dansk produceret produkt, der overholder alle lovkrav, og samtidig dufter godt og blødgører dine hænder”