Bæredygtighed

Hos PALM Copenhagen stræber vi efter løbende at forbedre vores produktlinie med det formål at blive en Co2 neutral virksomhed. I denne video kan du få et indblik i vores DNA.

Genanvendt plast

Plast skal kunne genanvendes i stedet for, at det enten bliver smidt direkte på forbrændingen, hvor det går op i røg, eller ender i naturen, hvor det skader hele økosystemet.

Hos PALM Copenhagen bruger vi udelukkende genanvendelige plastflasker og har til vores nye dufte valgt 100% rPET plastflasker. Disse flasker har været indsamlet efter brug, rengjort, granuleret og smeltet før genanvendelse.

rPET er vores seneste skridt på vejen til at være så CO2 neutral som muligt, og vi vil ufortrødent fortsætte dette “on-going” arbejde.

Medansvar for klimaet

Tænker du over dine valg, når du køber nyt? Afleverer du tomme emballager så de kan genanvendes? Alt produktion koster på miljøet, men du kan være opmærksom på om de produkter du køber, og særligt dem du køber jævnligt, kommer fra virksomheder med en bæredygtig plan, en grøn profil eller aktivt arbejder på at forbedre produktionen til gavn for miljøet. Samtidig er det vigtigt at støtte op om affaldsortering, så genanvendelige materialer kan blive genbrugt. Læs mere om korrekt affaldsortering her.

Miljøet spares for 2 kilo CO2 udslip for hvert kilo plast, der genanvendes i stedet for at blive brændt. 

Vi glæder os til snart at kunne præsentere flere bæredygtige tiltag hos PALM Copenhagen.