Giv dine hænder en hånd

Det er tid til at give dine hænder en kærlig hånd.


De smukke solskinsdage lokker os ud i naturen; haven og krukkerne trænger til en opdatering, lyskæden skal pilles ned, vinduerne skal pudses og alt sammen klares med dine stærke hænder. Hænderne er i brug hele tiden og i kombination med sol, frost, vand, bliver de tørre som sandpapir. Det er tid til at forkæle vores hænder og give dem ekstra omsorg, velplejede hænder er velvære i hverdagen. Weekend eller ej, ude eller hjemme, vores anbefaling til at forkæle hænderne kræver kun et øjeblik og selvfølgelig dine favorit håndpleje-produkter. Dette er en ’friendly reminder’ til noget som man springer over i hverdagen, og dine hænder vil takke os for det bagefter.

Start med at vaske dine hænder i en god håndsæbe. Håndsæben fra Palm Copenhagen gør huden skånsomt rent, den skummer let og dufter mildt af citrongræs. Håndsæbe – Lemongrass 99,00 dkk Den indeholder økologisk ekstrakt fra grøn te og ingefær, samt æteriske olier fra limonene og geranium.

Forkæl herefter dine rene hænder med en god beskyttede håndcreme, der tilføjer fugt og pleje som Håndcreme – Lemongrass 149,00 dkk Den indeholder økologisk sheasmør som blødgører hænderne og efterlader dem velplejede. Cremen har en mild og ren duft af citrongræs og så fedter den ikke. Har du god tid i dag, så tag lidt ekstra håndcreme på og gi’ dine hænder lidt velfortjent kærlighed med en let massage til alt cremen er absorberet.

God fornøjelse.

Palm Copenhagen velvære